Ons koffieconcept

Ons koffieconcept

Ben jij al bekend met ons koffieconcept?

Wij bij Dutch Cups produceren herbruikbare koffiebekers in Nederland. Onze speciaal ontworpen koffiebekers van polypropyleen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers, maar zijn ook beschikbaar in verschillende maten, kleuren en de bijpassende deksels zijn apart leverbaar. Ons koffiebeker assortiment bestaat uit de Brass 0.18 liter, de Jive 0.20 liter, de Fusion 0.30 liter en de Tango 0.40 liter.

Met onze herbruikbare koffiebekers kan je niet alleen een statement maken in termen van duurzaamheid, maar ook je merk laten opvallen. Personaliseer je koffiepresentatie en creëer een unieke ervaring voor je klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrukken van producten? Onze bedrukken pagina is dé plek waar je alle informatie kunt vinden.

Het Circulaire Dutch Cups Concept

Hoe werkt het?

Via onze webshop bieden wij een ruime selectie aan koffiebekers in verschillende kleuren, zodat je de perfecte beker kunt kiezen die past bij jouw bedrijf. Als je interesse hebt in het bedrukken van de bekers, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met je mee over de benodigde hoeveelheid bekers en de ideale bedrukking die aansluit bij jouw wensen.

Zodra je bestelling compleet is, gaan wij de bekers produceren en indien gewenst bedrukken. Beide processen vinden plaats in Nederland. Op deze manier verkleinen we onze ecologische voetafdruk en kunnen we de bekers snel bij jou leveren op de gewenste locatie. Je kunt direct aan de slag met jouw herbruikbare bekers. De bekers zijn gemakkelijk zelf te reinigen of je kunt ervoor kiezen om ze door ons te laten reinigen in onze wasstraat. We halen de gebruikte bekers op, reinigen ze, slaan ze indien nodig op in ons magazijn en brengen vervolgens de schone bekers terug als er weer vieze bekers zijn. Mocht het na veelvuldig gebruik nodig zijn om de bekers te vervangen, dan kun je ze bij ons inleveren en zorgen wij ervoor dat ze gerecycled worden.

Ben je meer geïnteresseerd in huren dan in kopen? Bij ons is huren ook mogelijk. Ontdek de huurmogelijkheden voor koffiebekers of bekijk voor meer informatie over huren ons huurbedrijf GreenCups.

De wetgeving

De SUP-wetgeving is ingegaan op 1 juli 2023 en beperkt het gebruik van plastic wegwerpproducten. Het doel van deze wet is het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu. Onder de wet vallen producten zoals wegwerpbekers, bordjes, bestek, rietjes, roerstaafjes en voedselverpakkingen. Het is verboden om deze producten gratis te verstrekken en er moet een vergoeding voor worden gevraagd.

Vanaf 1 januari 2024 geldt dat hotels, cafés en restaurants geen wegwerpbekers of -bakjes met plastic erin mogen serveren aan klanten. Herbruikbaar servies is de standaard. Ook bijvoorbeeld kantoren, bedrijfskantines, scholen, sportclubs, verenigingen, gesloten evenementen en attractieparken mogen enkel herbruikbare bekers en bakjes gebruiken.

De 10 voordelen van herbruikbare koffiebekers

  • Duurzaam: Onze koffiebekers zijn gemaakt van hoogwaardig herbruikbaar plastic, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor het verminderen van afval.
  • Kostenefficiënt: Dankzij hun materiaal kunnen de bekers meerdere malen worden gebruikt, waardoor je kosten per gebruik per beker dalen.
  • Kleurrijk: Personaliseer jouw koffiebeker met een scala aan kleuropties, zodat je jouw eigen unieke stijl kunt uitdragen.
  • Praktisch: De bekers zijn gemakkelijk stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte innemen en handig zijn voor opslag.
  • Eenvoudig schoon te maken: De bekers kunnen moeiteloos met de hand of in de vaatwasser worden gereinigd, waardoor ze snel weer klaar zijn voor gebruik.
  • Recyclebaar: Wanneer de bekers aan het einde van hun levensduur komen, kunnen ze worden ingeleverd voor recycling, waardoor ze bijdragen aan een circulaire economie.
  • Voldoen aan de SUP-wetgeving: Doordat de bekers herbruikbaar en milieuvriendelijk zijn voldoen ze aan de wetgeving.
  • Merkidentiteit: Personaliseer de bekers met jouw bedrijfslogo of een andere opdruk, waardoor je jouw merkidentiteit versterkt en een unieke merkervaring creëert.
  • Morsbestendig: Plaats een deksel op de beker en laat je klanten onderweg genieten van een morsbestendige koffie-ervaring.
  • Vrij van BPA: Onze bekers zijn veilig in gebruik, vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, en bieden een gezonde en zorgeloze drinkervaring.

Koffiebeker Brass

0.18 liter / 180 ml

Koffiebeker Jive

0.20 liter / 200 ml

Koffiebeker Fusion

0.30 liter / 300 ml

Koffiebeker Tango

0.40 liter / 400 ml

Offerte aanvragen

Grote aantallen bestellen, kleur verzoeken, druk verzoeken of benieuwd naar alle opties? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag direct een offerte aan

Monsters aanvragen

Benieuwd naar onze glazen en wil je ze testen? Wij kunnen je eenmalig twee glazen per type opsturen, helemaal gratis! Dan ben jij straks net zo enthousiast over onze glazen zoals wij.
Monsters aanvragen