Retourneren

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over de producten, kun je de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We geven je een volledige terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode. We accepteren geen retouren na de hierboven genoemde retourperiode.

Originele staat

Bij Dutch Cups is hygiene en veiligheid belangrijk. Het is van belang dat glazen in hun originele staat aan ons worden geretourneerd. Het gebruiken van de glazen en vervolgens retourneren wordt niet geaccepteerd.

Opsturen per post

Het retourneren van glazen kan eenvoudig en snel.

  1. Zorg ervoor dat alle items in originele staat en ongebruikt, retour geplaatst worden in de doos. Let daarbij op dat de glazen onderweg niet beschadigd kunnen raken.
  2. Voeg de pakbon toe die is meegeleverd in de doos. En geef hierop aan wat je wilt retourneren.
  3. Sluit de doos zorgvuldig af en schrijf het verzendadres op de doos.
  4. Breng je pakketje naar een vervoersbedrijf naar keuze en bewaar het verzendbewijs goed. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Geretourneerde producten zijn de verantwoordelijkheid van de klant totdat ze bij ons zijn geleverd.

Zend de glazen terug naar onderstaand adres:

Dutch Cups / retouren
Artemisweg 175
8239 DD Lelystad
Nederland

Retourkosten

De kosten voor het retourneren van de glazen zijn voor jouw eigen rekening. Je kunt hierbij zelf bepalen met welke vervoerder je de glazen retourneert. Zorg ervoor dat je het verzendbewijs goed bewaard totdat we de glazen in huis hebben.

Terugbetaling

Het kan tot 14 werkdagen duren voordat we jouw retour ontvangen (dit is exclusief weekenden en feestdagen).
Zodra je retour is ontvangen door ons magazijn en wij de glazen hebben gecontroleerd, storten we het geld retour op de manier zoals je ook de betaling hebt gedaan.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Specifieke omstandigheden?

Neem contact op met ons, wij zullen kijken naar een goede oplossing.