Geniet Bierglas Festival

Over ons

Meer dan 25 jaar ervaring

Even voorstellen

Dutch Cups is producent en leverancier van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten en diensten. De hard plastic glazen, ook wel ecoglazen genoemd, zijn gemaakt van polycarbonaat, tritan of polypropyleen. Dutch Cups ecoglazen hebben de look & feel van echt glaswerk. Alle glazen zijn vele malen herbruikbaar, handmatig en machinaal te reinigen, en te bedrukken van 1 kleur tot fullcolour. Dutch Cups biedt keuze uit vele modellen, maten en soorten waaronder ook gekleurde glazen. Tevens biedt Dutch Cups handige schenkkannen, dienbladen en opslagkisten.

Dutch Cups heeft een grote voorraad glazen direct beschikbaar voor levering. Bovendien worden Dutch Cups producten geproduceerd in Nederland op een locatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 50 weken per jaar is geopend. Derhalve zijn wij in staat om jou als klant snel en flexibel van dienst te zijn.

Dutch Cups staat voor kwaliteit, service, snelle levertijden en goede prijzen.

Glazen Bier Tap

Staffelprijzen

Dutch Cups werkt met staffelprijzen gebaseerd op de afname hoeveelheid. Hoe meer glazen je afneemt, hoe beter de prijs. De verkoopprijzen zijn gebaseerd op de kostprijs per gereed product, d.w.z. de kosten voor benodigde grondstoffen, gebruik machine en matrijzen, verpakking, transport en opslag. Dutch Cups koopt de benodigde verpakkingsmaterialen en grondstoffen zelf in grote hoeveelheden in en kan derhalve concurrerende prijzen aanbieden.

Eigen design

Mocht je jouw eigen model glas willen laten maken dan is Dutch Cups de specialist voor het ontwerp, de ontwikkeling en productie van een nieuwe matrijs waarmee jouw eigen glas kan worden gefabriceerd.

Dutch Cups producten worden gemaakt van voedsel goedgekeurde materialen in overeenstemming met de Europese regelgeving (EU Food Contact 2002 van de Europese Unie /72/EC) en de Amerikaanse FDA. De productie vindt plaats op een locatie met de hoogste BRC Food Safety certificering, een internationale kwaliteitsnorm op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving.

Dit zijn de voor-delen

 • Kwaliteit glazen verhoogt consumptiewaarde en komt overeen met glaswerk.
 • Dutch Cups glazen zijn vrijwel onbreekbaar. Geen glasbreuk en meer veiligheid.
 • De kunststof glazen zijn velen malen herbruikbaar.
 • Het kunststof zorgt ervoor dat de temperatuur van de dranken vast gehouden wordt.
 • Dutch Cups glazen zijn goed stapelbaar en klemmen niet in elkaar vast bij het spoelen.
 • Dutch Cups glazen zijn licht in gewicht en dus makkelijker bij het serveren en inzamelen.
 • Dutch Cups glazen zijn 100% recyclebaar via het retoursysteem!
 • Bedrukte glazen zijn perfecte reclamedragers voor sponsors en collector items voor bezoekers.
 • Met Dutch Cups minder afval en een schonere omgeving.
 • Milieubewust imago richting publiek, lokale overheid, media en sponsors.
 • Refill & verkoopfunctie van de glazen verhoogt kans op meer omzet.