Bedrukken Zeefdruk

Bedrukken

Bedruk jouw glazen

Maak een echte eyecatcher van jouw glas

Herbruikbare glazen inzetten tijdens je evenement om promotie te maken of juist als verzamelexemplaar. De mogelijkheden om jouw kunststof glazen te personaliseren zijn eindeloos.

Naast alle voordelen die je al hebt van onze hard cup glazen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een gepersonaliseerd glas te maken. Een goede branding is daarom ook van groot belang en een zeer unieke toevoeging. Met de mogelijkheden die we tegenwoordig allemaal kennen om materiaal te bedrukken zijn uiteraard de Dutch Cups glazen maar ook de Pitchers en dienbladen perfect te bedrukken, ook in kleine oplagen.

Veel mogelijkheden

Afhankelijk van het gewenste artwork en het aantal kleuren, kunnen wij advies geven welke druktechniek het beste en goedkoopste voor jou uitpakt. Wil je mooie foto images op de bekers afbeelden, dan kunnen we vanaf 5.000 stuks een prachtige transparante of fullcolour label printen en deze aanbrengen tijdens de productie op de beker. Met zeefdruk kunnen we vanaf 1.000 stuks en tot 5 kleuren logo’s, images en teksten rondom bedrukken op alle soorten glazen. Daarnaast is het mogelijk om met tampondruk al vanaf de inhoud van 1 doos een logo en/of tekst te bedrukken in 1 kleur.

Voordelen van bedrukken van glaswerk

  • Je zorgt voor gepersonaliseerde glazen. Jouw logo, bedrijf of evenement krijgt een hoger bereik door meer promotie
  • Van 1 tot fullcolour druk
  • Ook voor kleine aantallen mogelijk

Druktechnieken

Zeefdruk
Geschikt voor aantallen vanaf 1.000 stuks en de meest gekozen druktechniek vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Het glas kan volledig rondom worden bedrukt met 1 of meerdere logo’s of images tot 5 kleuren.

Tampondruk
Een soort stempeltechniek. Een goedkoper alternatief wanneer u slechts 1 logo in 1 kleur in een kleine oplage wilt laten drukken.

Inmould labeling
Met inmould labeling kunt u digitale foto-images over het hele glas volledig rondom laten lopen van de drinkrand tot de bodem.

Droog offsetdruk
Mogelijk vanaf 10.000 stuks. Bij grotere aantallen is het voordeliger dan zeefdruk, maar het drukwerk zal transparanter ogen.

Lasergraveren
Het meest milieuvriendelijke proces. 0% inkt, maar 100% laser en daardoor erg slijtvast. Geschikt voor kleine en grote aantallen. Logo’s, scanbare QR codes, namen zijn allemaal mogelijk.

Vraag een offerte aan

Je kunt vrijblijvend een offerte opvragen, of contact opnemen met ons team. Wij kunnen je deskundig advies geven wanneer je meer wilt weten over de aantallen die je nodig hebt en welk glas geschikt is om in te zetten tijdens jouw evenement.