Dutch Cups gaat nog duurzamer

Dutch Cups gaat nog duurzamer

Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 16:30

Bij Dutch Cups zijn we continu bezig met het verbeteren van onze milieuprestaties. Naast onze ecovriendelijke herbruikbare glazen, hebben we onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt in de richting van groenere bezorging. Met trots kunnen we melden dat er nu een elektrische bus aan ons wagenpark is toegevoegd. Hiermee streven we naar een nog milieuvriendelijkere manier om onze klanten te voorzien van herbruikbare glazen.

Duurzaamheid is diep verankerd in onze bedrijfscultuur en we blijven voortdurend innoveren om onze milieu-impact te verminderen. Ons doel is om voortdurend nieuwe duurzame methoden te vinden om onze bedrijfsactiviteiten te verbeteren en zo een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

Wil je ook meewerken aan een duurzamere wereld? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment van koffiebekers, bierglazen, wijnglazen, frisglazen en meer. Samen kunnen we het verschil maken!

Offerte aanvragen

Grote aantallen bestellen, kleur verzoeken, druk verzoeken of benieuwd naar alle opties? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag direct een offerte aan

Monsters aanvragen

Benieuwd naar onze glazen en wil je ze testen? Wij kunnen je eenmalig twee glazen per type opsturen, helemaal gratis! Dan ben jij straks net zo enthousiast over onze glazen zoals wij.
Monsters aanvragen