Home / Spoelen

Hygiënisch reinigen

Reinig uw artikelen snel en volgens de juiste voorschriften in onze spoelstraat

Onze klanten van evenementen, popzalen, cafébedrijven, stadions tot scouting en sportverenigingen worden helaas allemaal getroffen door de gevolgen van het verschrikkelijke Coronavirus. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte in deze moeilijke tijden. Hopelijk maken we er nog een mooie zomer van en gaat het evenementen seizoen gewoon lekker door in de winter. Tot die tijd staan wij graag ter beschikking voor andere werkzaamheden.

Het is nog moeilijk voor te stellen hoelang deze situatie rondom het COVID-19 virus gaat duren. Om deze reden, proberen ook wij bij te dragen voor een goede afloop. Hierbij willen wij graag onze diensten aanbieden op het gebied van hygiënisch reinigen van diverse producten. Normaal gesproken reinigen wij in onze spoelstraat onze herbruikbare drinkglazen die wij inzetten voor festivals, evenementen en andere grote activiteiten waar veel mensen samen komen. Nu kunnen wij reinigen voor u of voor iemand die u kent.

Onze hypermoderne spoelstraat heeft een unieke capaciteit om meer dan 10.000 glazen per uur optimaal te reinigen. Naast onze eigen glazen, hebben we ook ruimte voor; serviesgoed, opslagkisten, boodschappenmandjes, korven en glaswerk. Wij spoelen en drogen volgens de strenge eisen qua milieu, hygiëne en voedselveiligheid. Daarnaast kunnen wij eveneens zorgen voor de aan- en afvoer naar locaties door heel Nederland. Wij hebben eigen transportmiddelen om producten op te halen die gereinigd dienen te worden en voldoende opslagcapaciteit. 

Kent u organisaties die nu ondersteuning nodig hebben voor het hygiënisch reinigen van duurzame producten in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, supermarkten of andere instellingen, geef onze gegevens dan door of email ons en nemen wij contact op.

Stuur ons een bericht via info@dutchcups.nl of bel naar 0320 28 94 80

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en succes toe, samen kunnen we dit overwinnen.

Bekijk hier onze spoelmachine

Voordelen reinigen in de spoelstraat

  • De wasstraat is in te stellen om diverse soorten herbruikbare producten optimaal te reinigen met een capaciteit tot circa 10.000 eenheden per uur (afhankelijk van type artikel/verpakking).
  • De waskracht van onze machine is 3 tot 5 bar per waszone
  • Een top presterend droog- en afblaaszone is beschikbaar om elk gewenst droogresultaat te behalen
  • Micro-filtratie Alvorens het reinigingsproces, worden de fijne vuil deeltjes verzameld en verwijderd door middel van een gesloten filtratiekring, zodat de reinigings- en resterende eis in maximale mate van vervuiling worden behaald.
  • Logistiek centrum en wasstraat ingericht in overeenstemming met de FSSC 22000 Food Safety richtlijnen.
  • Wasstraat is voorzien van LED verlichting en afgesloten van magazijn met kunststof wand en flappen.
  • Personeel werkt met schorten, haarnetjes, mondkapjes en handschoenen en zorgt voor een hygiënische en verzegelde verpakking.
  • De aan- en afvoer in Nederland en België kan geregeld worden met eigen transportmiddelen.
  • (Tijdelijke) opslag en voorraadbeheer van uw producten mogelijk.