Dutch Cups tips

  • Tip 1: ga werken met herbruikbare kunststof schenkkannen c.q. pitchers zodat men in plaats van met de glazen terugkomt aan de bar, daar de pitcher laat vullen. Dit voorkomt de handelingen van het innemen en spoelen van de glazen en de pitcher is snel gevuld. Resultaat is minder handling en meer omzet.
  • Tip 2: ga werken met een statiegeldsysteem of met een “refill” verkoopsysteem. Met een statiegeldregeling bent u zeker dat er geen glazen meer op de grond komen en u extra omzet genereert als er glazen door uw bezoekers mee worden genomen naar huis. Met het refill verkoopsysteem kopen uw bezoekers bij aanschaf van hun eerste drankje een bedrukt glas, krijgen een schoon glas aan de bar bij een mogelijke vervolgbestelling en mogen deze na het evenement houden. U bent verzekert van extra inkomsten en verminderd uw kosten van schoonmaak en afvalwerking.
  • Tip 3: zeker als u het glas leuk bedrukt zal deze aantrekkelijk zijn voor het publiek. Creëer bijvoorbeeld een serie van verschillende bedrukte glazen, waardoor mensen deze als souvenirs gaan verzamelen. Met mooie foto images, pictogrammen of cartoons maakt u de glazen tot echte collector items. De glazen zijn immers ook handig voor thuis, in de tuin, op de boot, bij het kamperen of ideaal voor kinderen.
  • Tip 4: ga werken met een eBar, de mobiele bar van de toekomst. Een uniek selfservice barunit waarbij de consument zelf zijn of haar eigen drankje tapt, betaalt en zelf het herbruikbare glas kan omspoelen. Compleet met entertainment, narrowcasting, (koppeling met) kassasysteem en CRM. eBar verlaagt uw arbeidskosten, verhoogt uw drankomzet en versterkt de klantenbinding. U kunt deze eBar huren. Meer informatie kijk op www.ebeer.nl

Heeft u een vraag?

[contact-form-7 id=”521″]