Klantenservice

Bij Dutch Cups staat naast een kwalitatief goed product voor een goede prijs, de service hoog in het vaandel. Bij het verstrekken van informatie helpen wij u dan ook graag persoonlijk verder, zodat u naast ons product en de prijs ook een indruk krijgt van de meerwaarde welke wij hieraan toevoegen. Zo geeft Dutch Cups u op verzoek advies over logistieke en organisatorische zaken. Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor u van betekenis zijn bij de invoering van Dutch Cups producten binnen uw horecabedrijf of organisatie.

Veel producten levert Dutch Cups uit voorraad of zijn binnen korte termijn leverbaar. De minimale afname van alle producten staat bij koop en huur vermeld bij de genoemde producten.

Heeft u een spoedorder dan is de kans groot dat Dutch Cups u nog tijdig kan helpen. Neemt u dan direct contact met ons op. Bovendien staan wij u ook buiten kantooruren in spoedgevallen graag ter beschikking. Uw evenement of horecabedrijf is immers vaak juist open in de avonduren en in weekends.

Heeft u een vraag?

[contact-form-7 id=”521″]