Speciaalbier van de tap of uit een flesje

Het is er echt weer tijd voor, speciaalbier. Het is ook nog eens het meest populairste seizoensbier van Nederland. Heerlijk tijdens een herfstachtige middag, aangevuld met een kaasplankje en genieten van de mooie donkere kleuren Bockbiertjes. Met zoete karamelsmaken die perfect passen bij de koudere dagen van dit seizoen.

Bier uit een speciaal glas

Zoveel verschillende Bockbieren geschikt voor zoveel verschillende glazen. Bij Dutch Cups hebben  we daarom ook voor de herfstmaanden een geschikt glas. Wij noemen dit glas de Trap. En het mooie is het glas is op dit moment in de aanbieding!

Waarom de Trap

Het Trap glas is een tulpvormig bierglas op voet. Zij heeft een inhoudsmaat van 25cl. Gemaakt van Tritan dit noemen wij ook wel COP. Doordat het glas een doorzichtige ronde voet heeft staat zij stevig op de bar of tafel.

Voordelen

Het speciaal glas ziet eruit als echt glas maar biedt vele voordelen. Door het materiaal waar het Trap glas van is gemaakt is het vrijwel onbreekbaar, vele malen herbruikbaar, vaatwasmachinebestendig en 100% recyclebaar. Zo zijn we naast het drinken van heerlijke Bockbieren, ook nog eens goed bezig met het milieu.

Aanbieding

Het Trap glas is verkrijgbaar per volle doos van 12 stuks met een actieprijs van € 2,49 per stuk (excl BTW) ongeacht afnamehoevelheid. Daarnaast is het ook mogelijk om het glas te bedrukken middels tampondruk, op deze manier maak je een goede indruk en herkenning van jouw glas.