Bierpullen goed gebruikt tijdens Oktoberfest

6 oktober 2018, was het grootste Oktoberfest van Nederland in Nijmegen. Matrixx Event heeft weer een super festival neergezet. Aan alle details was gedacht, aankleding, muziek, personeel in stijl, leuke extra entertainment op het terrein en natuurlijk bier, veel bier. Deze schenk je dan in echte traditionele bierpullen, stevige en robuust met een handvat om goed te kunnen proosten.

Retoursysteem

De herbruikbare bierpullen waren bedrukt met het logo van het Foute Oktoberfest 2018 en zijn ingezet met een statiegeld systeem. Je kon aan het einde van de avond je bierpul inruilen en daar kreeg je een muntje voor retour.

Veel bezoekers

Het festival had ongeveer 6.000 bezoekers. Dutch Cups verzorgde voor dit event de bierpullen inclusief de opdruk. Het succes kun je nog even bekijken op de aftermovie van de Matrixx.